Præmier

Alle skoler, der registrerede, at de afviklede Skolernes Motionsdag fredag d. 13. oktober er med i lodtrækningen om fede præmier.

Vi trækker de heldige vindere i uge 43.

kURSUS tIL EN VÆRDI AF 10.000 kR.

Bliver jeres skole den heldige vinder, kan I frit vælge blandt alle Dansk Skoleidræts kurser

Vi udbyder en bred vifte af kurser, der relaterer sig til idræt og bevægelse. Det kunne være inspiration til bevægelse i undervisningen, spændende vidensoplæg, motorikkurser eller kurser, hvor hvor I i fællesskab med jeres elever kan blive klædt på til prøven i idræt.

 

gAVEKORT PÅ

10.000 kR.

KOMPAN udlodder et gavekort på 10.000 kr. til køb af lege- og fitnessudstyr fra KOMPAN. Er du den heldige vinder af dette gavekort, kan du se frem til et bredt udvalg af kvalitetsudstyr, der er designet til at fremme leg, bevægelse og aktivitet i skolemiljøet.

 

KOMPAN er en af Danmarks førende leverandører af fantastiske legepladser, masser af udfordrende udendørs fitness og indretninger til indendørs leg og læring. Du finder alt, hvad du har brug for, til at gøre samfundet gladere og sundere hos KOMPAN. Lad os lege og være aktive!

Læs mere om KOMPANs præmie her

GAVEKORT PÅ 5.000 kR.

Vind et gavekort på en værdi af 5000 kroner doneret af Jyske Bank. Pengene er øremærket til idræts- eller bevægelsesfremmende aktiviteter, redskaber eller materialer, der kommer hele skolen til gavn.

GAVEKORT PÅ 5.000 kR.

I samarbejde med A-Sport udlodder vi to gavekort a´ 5.000,- dkk. til køb af idrætsredskaber hos A-Sport.
A-Sport er én af Danmarks førende leverandører på idræts- og aktivitetsredskaber. 

A-Sport Skaber og etablerer løsninger, der sætter bevægelse i fokus.

Deres produktsortiment indeholder alt til træning, idrætsundervisning, aktiv læring, motorik og leg samt udstyr til idrætshallen og stadion.

et grønnere legeredskab til skolegården

VINDER: Lundskolen i Horsens

 

KOMPAN udlodder en helt ny miljøvenlig Supernova Greenline der med sin store, skrå, roterende ring er med til at skabe masser af aktivitet, leg og læring. Dette legeredskab kan fint bruges alene, men den er også rigtig god sammen med andre.
Store dele af denne Supernova Greenline er designet i en mørk blågrøn farve og fremstillet i støbte PP-dele bestående af 25 % genanvendt forbrugeraffald og 75 % nyt materiale, hvilket er med til at sikre den lavest mulige Co2-udledning.

KOMPAN er en af Danmarks førende legepladsleverandører der stræber efter at lave det mest kreative og udviklende legepladsudstyr, hvor det er muligt for alle at være med.

En dag med Skolemælk til hele skolen

VINDERE: Herlev Byskole i Herlev, Ellebækskolen i Næstved, Skørping Skole i Skørping, Gudenådalens Friskole i Bjerringbro, Bøgebjergskolen i Faaborg

I samarbejde med Mejeriernes Skolemælksordning udtrækker vi fem vindere, én i hver region, som på en valgfri dag vil få leveret frisk, iskold mælk til alle elever på skolen.

OBS: Får skolen i forvejen leveret mælk via Mejeriernes Skolemælksordning, så sørger Skolemælk.dk for, at alle de elever, som normalt er med i mælkeordningen, bliver krediteret for beløbet for deres sædvanlige mælk den pågældende dag, så alle kan få glæde af den gratis mælk.

Hos Skolemælk.dk sørger vi hver dag for, at ca. 90.000 skoleelever i Danmark får leveret iskold og forfriskende mælk, og abonnenterne kan altid selv vælge, om man er til den lette skummetmælk, den friske kærnemælk, en klassisk økologisk letmælk eller en af de mange andre varianter i sortimentet.

Derudover uddeler Skolemælk forår og efterår vores Skolemælkslegat, hvor skoleklasser kan søge op til 5.000 kr. til fællesskabs- og sundhedsfremmende aktiviteter. Mejeriernes Skolemælkslegat kan både søges af lærere, pædagoger, forældreråd, skolebestyrelser og elevråd fra skoler, der er med i Mejeriernes Skolemælksordning.

Gavekort til Idrætsredskaber

VINDERE: Hunderupskolen i Odense og Askov-Malt Skole i Vejen

 

I samarbejde med A-Sport udlodder vi to gavekort a´ 5.000,- dkk. til køb af idrætsredskaber hos A-Sport.
A-Sport er én af Danmarks førende leverandører på idræts- og aktivitetsredskaber. 

A-Sport Skaber og etablerer løsninger, der sætter bevægelse i fokus.

Deres produktsortiment indeholder alt til træning, idrætsundervisning, Aktiv læring, Motorik og leg samt udstyr til idrætshallen og stadion.

×

Danmarks Motionsuge

Skolernes Motionsdag er i år en del af Danmarks Motionsuge – et landsdækkende motionstiltag i regi af DGI, Danmarks Idrætsforbund, DR, Dansk Firmaidrætsforbund og Dansk Skoleidræt.

I løbet af hele uge 41 vil der landet rundt være masser af aktiviteter og fokus på bevægelse.

Fredag i uge 41 – samme dag som Skolernes Motionsdag – indgår motionsdagen i en landsdækkende danserekord, som skydes i gang kl. 11.50 den 15. oktober. 2021.

Hvis du gerne vil have at jeres skole tæller med i danserekorden – ud over den rekord vi slår sammen i Skolernes Motionsdag – så skal I blot sørge for, at jeres elever danser fx opvarmningsdansen igen kl. 11.50. 

Danserekorden transmitteres af DR, som samler op på, hvor mange der er med til at danse i hele Danmark.

Hvis I ud over Skolernes Motionsdag OGSÅ tilmelder jer Danmarks Motionsuge, har I mulighed for at sætte hele to rekorder på én dag – og det er jo ikke så dårlig en start på ferien!