Opvarmningsdans 2022

Skolernes Motionsdag 2022 blev traditionen tro skudt i gang med en energisk opvarmningsdans. I år var det de seje udskolingselever på Frøbjerg-Orte friskole, der dansede for på videoen til årets officielle opvarmningsdans.

 

Instruktionsdansen fik i år fint besøg, da den blev udført af to professionelle dansere fra TV2-programmet Vild med Dans. Danserne – Asta Björk Ívarsdóttir og Morten Kjeldgaard – optrådte desuden i en række TikTok-videoer, der gjorde det endnu nemmere at få øvet de fede danse-moves.

 

Se alle videoerne herunder.

Øv dansetrinnene med hjælp fra de professionelle Vild med Dans-dansere Asta Björk Ívarsdóttir og Morten Kjeldgaard.

×

Danmarks Motionsuge

Skolernes Motionsdag er i år en del af Danmarks Motionsuge – et landsdækkende motionstiltag i regi af DGI, Danmarks Idrætsforbund, DR, Dansk Firmaidrætsforbund og Dansk Skoleidræt.

I løbet af hele uge 41 vil der landet rundt være masser af aktiviteter og fokus på bevægelse.

Fredag i uge 41 – samme dag som Skolernes Motionsdag – indgår motionsdagen i en landsdækkende danserekord, som skydes i gang kl. 11.50 den 15. oktober. 2021.

Hvis du gerne vil have at jeres skole tæller med i danserekorden – ud over den rekord vi slår sammen i Skolernes Motionsdag – så skal I blot sørge for, at jeres elever danser fx opvarmningsdansen igen kl. 11.50. 

Danserekorden transmitteres af DR, som samler op på, hvor mange der er med til at danse i hele Danmark.

Hvis I ud over Skolernes Motionsdag OGSÅ tilmelder jer Danmarks Motionsuge, har I mulighed for at sætte hele to rekorder på én dag – og det er jo ikke så dårlig en start på ferien!