FAQ

Få svar på de oftest stillede spørgsmål

I skal blot finde jeres skole på forsiden og tilmelde den. I skal også angive en kontaktperson, som vi kan rette henvendelse til, hvis I fx bliver udtrukket til en af præmierne. 

Nej, det koster ikke noget at deltage i Skolenes Motionsdag – Rekordforsøget

Nej, I behøver ikke lave nget særligt for at kunne deltage i Skolernes Motionsdag – Rekordforsøget. 
I kan afholde motionsdagen helt som I plejer!  Vi laver dog inspirationsmateriale til dagen, som I med fordel kan lade jer inspirere af. Materialet udkommer i august 2023.

Ja, vi trækker lod, blandt alle skoler der deltager om en hovedpræmie og en række mindre præmier

Kan købes på Dansk Skoleidræts webshop via linket her:

Diplomer til Skolernes Motionsdag 

×

Danmarks Motionsuge

Skolernes Motionsdag er i år en del af Danmarks Motionsuge – et landsdækkende motionstiltag i regi af DGI, Danmarks Idrætsforbund, DR, Dansk Firmaidrætsforbund og Dansk Skoleidræt.

I løbet af hele uge 41 vil der landet rundt være masser af aktiviteter og fokus på bevægelse.

Fredag i uge 41 – samme dag som Skolernes Motionsdag – indgår motionsdagen i en landsdækkende danserekord, som skydes i gang kl. 11.50 den 15. oktober. 2021.

Hvis du gerne vil have at jeres skole tæller med i danserekorden – ud over den rekord vi slår sammen i Skolernes Motionsdag – så skal I blot sørge for, at jeres elever danser fx opvarmningsdansen igen kl. 11.50. 

Danserekorden transmitteres af DR, som samler op på, hvor mange der er med til at danse i hele Danmark.

Hvis I ud over Skolernes Motionsdag OGSÅ tilmelder jer Danmarks Motionsuge, har I mulighed for at sætte hele to rekorder på én dag – og det er jo ikke så dårlig en start på ferien!