TAK for din tilmelding!

Mange tak for din tilmelding til Skolernes Motionsdag – Rekordforsøget.

Jeres skole er nu med i lodtrækningen om præmierne.

 

Vi håber at I får en fantastisk dag, og at I kan finde inspiration her på siden til aktiviteter som kan bruges i ugen op til Skolernes Motionsdag.

 

Husk at bestille diplomer her på hjemmesiden i god tid. Bestil gerne til hele skolen på én gang, så bliver jeres portoudgifter mindre.

×

Danmarks Motionsuge

Skolernes Motionsdag er i år en del af Danmarks Motionsuge – et landsdækkende motionstiltag i regi af DGI, Danmarks Idrætsforbund, DR, Dansk Firmaidrætsforbund og Dansk Skoleidræt.

I løbet af hele uge 41 vil der landet rundt være masser af aktiviteter og fokus på bevægelse.

Fredag i uge 41 – samme dag som Skolernes Motionsdag – indgår motionsdagen i en landsdækkende danserekord, som skydes i gang kl. 11.50 den 15. oktober. 2021.

Hvis du gerne vil have at jeres skole tæller med i danserekorden – ud over den rekord vi slår sammen i Skolernes Motionsdag – så skal I blot sørge for, at jeres elever danser fx opvarmningsdansen igen kl. 11.50. 

Danserekorden transmitteres af DR, som samler op på, hvor mange der er med til at danse i hele Danmark.

Hvis I ud over Skolernes Motionsdag OGSÅ tilmelder jer Danmarks Motionsuge, har I mulighed for at sætte hele to rekorder på én dag – og det er jo ikke så dårlig en start på ferien!