Vi sætter rekord til
Skolernes Motionsdag 2022 om:

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
VI ER I GANG!!

Skolernes motionsdag

Skolernes Motionsdag 2022
40-års jubilæum

Skoler
Børn
Dag
Rekord

Skolernes Motionsdag 2022
40-års jubilæum

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
VI ER I GANG!!

Vi sætter rekord, og laver Danmarks største motionsevent for børn!

Skolernes Motionsdag 2021:

Skolernes Motionsdag i Korea

Skolernes Motionsdag satte rekord i forhold til at afholde Danmarks Største Motionsarrangement i 2021.
Det er ikke gået ubemærket hen, hverken i Danmark eller i resten af verden. Således bragte Koreanske EBS News en artikel omkring hvordan Danske Skolebørn motionerer den sidste dag inden efterårsferien. Hvem ved måske er det første skridt på vejen til en Koreansk udgave af Skolernes Motionsdag.
Artiklen kan ses (eller læses) HER

Hilsen fra Kenya

Susanne Palle der til daglig er lærer på Præstø Privatskole men i år har orlov fra sit arbejde og rejser rundt som frivillig, har taget Skolernes Motionsdag med sig i kufferten.
Susanne har sendt os denne video af børnene fra "Mekaela Manuel Alexander School", Diani Beach, Kenya.
Det her er et fantastisk land og alle (både piger og drenge) ELSKER at danse. "Her er så meget god energi og en super tone imellem elever og lærere. De fortjener så meget "Promotion". skriver Susanne Palle.
Dansk Skoleidræt er HELT enige!

Skolernes Motionsdag i hele Danmark, 2021

Fredag den 15. oktober holdt hele Danmark Skolernes Motionsdag. 939 skoler og mere end 315.000 elever fordelt i hele landet var med til at sætte rekord ved at deltage i Danmarks Største motionsarrangement! Vi har samlet en lille stemningsvideo fra nogle af skolerne!

Hilsen fra ministeren

Børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil kvitterede for arbejdet med Skolernes Motionsdag på Twitter.
Der var en hilsen til alle de dedikerede lærere rundt om på skolerne som arrangerer Motionsdag, og er med til at give alle Danmarks skoleelever en fantastisk dag fuld af fællesskab, glæde og ikke mindst motion!

Vind flotte præmier

Alle skoler, der er tilmeldt 'Skolernes Motionsdag' her på siden, er med i lodtrækningen om en række flotte præmier.
Ud over en kontant hovedpræmie på 10.000 kr. er der også en række mindre lodtrækningspræmier som din skole kan få glæde af.

×

Danmarks Motionsuge

Skolernes Motionsdag er i år en del af Danmarks Motionsuge – et landsdækkende motionstiltag i regi af DGI, Danmarks Idrætsforbund, DR, Dansk Firmaidrætsforbund og Dansk Skoleidræt.

I løbet af hele uge 41 vil der landet rundt være masser af aktiviteter og fokus på bevægelse.

Fredag i uge 41 – samme dag som Skolernes Motionsdag – indgår motionsdagen i en landsdækkende danserekord, som skydes i gang kl. 11.50 den 15. oktober. 2021.

Hvis du gerne vil have at jeres skole tæller med i danserekorden – ud over den rekord vi slår sammen i Skolernes Motionsdag – så skal I blot sørge for, at jeres elever danser fx opvarmningsdansen igen kl. 11.50. 

Danserekorden transmitteres af DR, som samler op på, hvor mange der er med til at danse i hele Danmark.

Hvis I ud over Skolernes Motionsdag OGSÅ tilmelder jer Danmarks Motionsuge, har I mulighed for at sætte hele to rekorder på én dag – og det er jo ikke så dårlig en start på ferien!